Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det er slut med coronarestriktioner. Nattelivet og restauranter kan holde længe åbent, coronapasset skal ikke vises frem, og mundbindet kan blive i lommen. Men selv om vi nu er tilbage til den gode, gamle hverdag, så er det ikke alle, der er klar på at åbne endnu. Én der har valgt at holde sin restaurant lukket, er Rasmus Overgaard Kardyb, fortæller TVMidtVest.
”Som restauratør synes jeg, det giver mening at vente en lille smule, jeg synes stadig, at vi kan fornemme at nogle af de gæster - her er det måske primært selskaberne - at de bliver stadig ikke afviklet i samme omfang, som vi egentlig har brug for, for at det kan løbe rundt for os,” siger ejeren af Limfjordens Hus i Glyngøre.
Også formanden fra HORESTA i Region Midtjylland, Jakob Beck Wätjen, fortæller, at restriktioner og tiden med corona fortsat præger branchen. Han fortæller, at undersøgelser af det professionelle mødemarked viser, at vi helt henne i april, før det ligner noget, der er normalt igen. Der kommer flere og flere bookinger, men det er til ude i fremtiden, siger Jakob Beck Wätjen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025