Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Aamanns 1921, Aamanns Replik i Skuespilhuset og virksomhedens spisested ved Broens Gadekøkken har nu alle modtaget Det Økologiske Spisemærke i sølv. Dermed er alle dele af virksomheden nu med i ordningen og understreger det gennemgående fokus på både økologi og bæredygtighed i forretning.

”For os er Det Økologiske Spisemærke et vigtigt signal til omverdenen om, at vores virksomhed udspringer af stærke værdier og holdninger, hvor respekt for råvarerne og deres produktionsmetoder har stor betydning. At opnå sølvmærket på tværs af hele virksomheden har krævet en stor indsats, men vi er ikke et sekund i tvivl om, at det er det hele værd, ikke mindst på den lange bane, hvor dette er et skridt på vejen til at få sat endnu mere fokus på bæredygtighed i vores forretning. Derfor glæder vi os også over, at alle vores gæster nu vil blive mødt af mærket, når de kommer på besøg hos os,” siger Adam Aamann, indehaver og grundlægger af Aamanns.

Aamanns Etablissement, Aamanns Deli & Takeaway, Aamanns Frokost Ordning og Aamanns Køkken & Events har allerede gennem en årrække været certificeret ved Det Økologiske Spisemærke i sølv.

VINGSTED i Vejle får økologisk spisemærke i bronze

VINGSTED hotel & konferencecenter i Vejle har opnået Det Økologiske Spisemærke i bronze med en økologiandel på 30–60 pct. i køkkenet. Mærket er resultatet af flere års fokus på ansvarlige råvarer og gennemtænkte madvalg.

Log ind