Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Aamanns 1921, Aamanns Replik i Skuespilhuset og virksomhedens spisested ved Broens Gadekøkken har nu alle modtaget Det Økologiske Spisemærke i sølv. Dermed er alle dele af virksomheden nu med i ordningen og understreger det gennemgående fokus på både økologi og bæredygtighed i forretning.
”For os er Det Økologiske Spisemærke et vigtigt signal til omverdenen om, at vores virksomhed udspringer af stærke værdier og holdninger, hvor respekt for råvarerne og deres produktionsmetoder har stor betydning. At opnå sølvmærket på tværs af hele virksomheden har krævet en stor indsats, men vi er ikke et sekund i tvivl om, at det er det hele værd, ikke mindst på den lange bane, hvor dette er et skridt på vejen til at få sat endnu mere fokus på bæredygtighed i vores forretning. Derfor glæder vi os også over, at alle vores gæster nu vil blive mødt af mærket, når de kommer på besøg hos os,” siger Adam Aamann, indehaver og grundlægger af Aamanns.
Aamanns Etablissement, Aamanns Deli & Takeaway, Aamanns Frokost Ordning og Aamanns Køkken & Events har allerede gennem en årrække været certificeret ved Det Økologiske Spisemærke i sølv.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Marriott udvider i København med opkøb af CitizenM
29-04-2025
-
HORESTA advarer mod Københavns Kommunes nye nattelivsplan
29-04-2025
-
Danske kokke- og tjenerelever henter sølv ved nordiske mesterskaber 2025
29-04-2025
-
Ruths Hotel sikrer millionoverskud trods vejrets luner
29-04-2025
-
Norske Spenn udvider med Reitan Retail – danske hotelgæster får flere fordele
29-04-2025
-
Danske Hoteller vil vokse videre med ny kapitaludvidelse
29-04-2025
-
Hvide Sande-serie skaber massiv opmærksomhed om Vestkysten
29-04-2025
-
Bornholmsk strandhotel satser på helårsturisme efter ny SKI-aftale
29-04-2025
-
Kokke og entusiaster skal dyste til DM i Bålmad
29-04-2025