Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hotelfamilien Bühlmann har sat ny gastronomisk retning mod et internationalt stjerneniveau de seneste par år. En organisatorisk ændring har samtidig haft det mål, at Anemette og Danni Bühlmann har kunnet slippe de daglige tøjler på Hotel Scheelsminde selv, for i stedet fokuserer de nu på at sætte de rigtige hold for den samlede Bühlmann-koncerns efterhånden seks hotelprojekter med Scheelminde og Nørre Vosborg som flagskibe, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

”Vi er overbeviste om, at brandingværdien af gourmetrestauranterne på vores herregårdshoteller er med til at skabe opmærksomhed og tiltrække flere betalende gæster på alle vores hoteller. Vi har simpelthen gjort det til et strategisk mål at opnå en Michelinstjerne begge steder inden for fem år,” forklarer Anemette.

På Scheelsminde er det unge par, Nadia Bach og Christian Nurup, altså rykket ind og er dermed i høj grad blevet det kendte hotels garant for kvalitet i dagligdagen. De var begge i forvejen grundig anerkendt i branchen fra tidligere nøgleposter på nogle af de mest kendte gourmetrestauranter i København. Nadia er nu Scheelsmindes daglige hotelchef, Christian er hotellets køkkenchef. 

Log ind