Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Dak Wichangoen var blot 25 år, da hun blev køkkenchef på københavnske Kiin Kiin - en af de få restauranter i verden, der har fået en Michelin-stjerne for sin thailandske mad. På en onsdag i februar er hun tjekket ind i køkkenet på Restaurant Havtorn, der ligger i forbindelse med Vedersø Klit Camping, skrver dbrs.dk.

”Vi er ved at teste nogle af de nye retter. Det er ikke sådan, at vi går ud og ændrer på et menukort. Vi hjælper dem med at forbedre eller at holde kvaliteten,” siger Dak Wichangoen

I dag er den 35-årige madambassadør en del af Det Gastronomiske Rejsehold, der drager ud i landet for at højne spiseoplevelsen på udvalgte restauranter.

Læs hele historien her.

HORESTA: Danmark styrker sin position som gastronomisk supermagt

Danmark udbyggede sin position som gastronomisk stormagt, da Michelin i aften tildelte dansk gastronomi otte nye stjerner, så vi nu har 52 stjerner fordelt på 38 restauranter. Bag succesen står en hel branche, der gennem to årtier har arbejdet kompromisløst med talentudvikling, kvalitet og innovation.

Flammen henter svensk landechef til ekspansion

Kædens svenske væksteventyr er rykket tættere på virkelighed, efter at ny profil er hentet ind til at stå i spidsen for ekspansionen. Flammen oplever samtidig rekordresultater og vil også åbne flere restauranter i Danmark.

Log ind