Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Falsters Kyst, som tegner Pomle Nakke, Hesnæs Havn Bageri&Spiseri og Kongsnæs, får nu Mette Dahlgaard som direktør og gastronomisk chef. Det skriver Kim Rahbek, CEO hos Falsters Kyst, på LinkedIn.
Mette Dahlgaard kommer fra en stilling som gastronomisk chef på Gemyse i Tivoli. Men bag sig har hun begået sig steder som Årstiderne, Paustian, Søllerød Kro, Daniel i New York og Geist.
Sammen med kreativ køkkenchef Christoffer Brink, køkkenchef Emil Rodam, konditorchef Torben Bang og chefbager Aleksander Johannesen, vil de danne en kulinarisk gruppe.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025