Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den 22. maj 2021 blev sidste gang, at den legendariske China Wok House i Odense serverede asiatiske retter til sine gæster. Siden da har der været relativt stille om den ellers lukrative adresse, skriver Faa.dk.

Men stilheden ender snart. Til sommer slår en ny restaurant sine døre op og det er - set fra et gastronomisk perspektiv - et par velkendte og garvede herrer, der har set sig lune på Odense. Lasse og Michael Koch står bag restaurantkæden Det Glade Vanvid, der siden 2008 har mættet sine kunder i, hvad de kalder "gourmetmad til overkommelige priser."

Det er Barfoed Group, der har hjulpet brødrene med at finde den helt rigtige placering af restauranten og koncerndirektøren lægger ikke fingrene imellem, når han skal fiske de fine gloser frem om restaurantens indtog i Odense.

Læs hele historien her.

Jan Fischer går på pension efter 27 år i HORESTA

Som klassifikationschef i HORESTA har Jan Fischer sat sit præg på hotel- og restauranterhvervet gennem de seneste mange år. En vellidt kollega går nu på pension og får dermed mere tid til rejser, venner og kulturelle oplevelser.

Log ind