Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det nye år byder på et helt nyt madkoncept i G.A.S.A.s gamle lagerhal i Odense. Stedet bliver forvandlet til G.A.S.A 2.0, hvor fokus bliver lagt på den gastronomiske oplevelse, skriver MigOgOdense.dk.
I den anledning åbnes restaurant HALLUNDBÆKS, med én menu med fokus det gode håndværk, og hvor sæsonens råvarer vil spille en central rolle. Konceptet er skabt med tanke på at give gæsterne den fulde spiseoplevelse til en fastsat pris.
“Med det her koncept kan vi tilbyde en spændende og smagfuld menu med gode råvarer til en overkommelig pris, uden man skal frygte for tillægspriser, for det hele er inkluderet. Det skal være en spændende spiseoplevelse uden kompromisser,” forklarer gastronomisk Chef, Per Hallundbæk, som også har lagt navn til den nye restaurant. Per Hallundbæk er blandt andet kendt for sin tid på Falsled Kro.
I samarbejde med Køkkenchef Jacob Mikkelsen, har de sammensat den første menu til åbningen, komplimenteret med nøje udvalgte drikkevarer.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Wassim Hallal hædret som Kokkenes Kok 2024
04-11-2025
-
Travleste oktober nogensinde i Københavns Lufthavn
04-11-2025
-
Hotel Alsik forlader international kæde og går solo
04-11-2025
-
Forum i København forvandles: Hotel kan blive en del af planen
04-11-2025
-
Kendismægler afsløret i ulovlig hotelombygning i Valby
04-11-2025
-
Staten afsætter millioner til turismefremstød ved Femern
04-11-2025
-
MCH gør status: 25 år med ambitioner og resultater i Herning
04-11-2025
-
Svensk studie genstarter debat om differentieret moms
04-11-2025
-
Ny EU-sanktion rammer turismesamarbejde med Rusland
04-11-2025
-
Marie Bojsen modtager Årets Wiuff for sit arbejde med grisekød
04-11-2025