Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Servicekoncernen ISS ansætter Morten Hassing som ny chef for kantinedivisionen. Han har været fungerende chef i nogle måneder, men har nu officielt fået ansvaret for at realisere en række målsætninger for kantinedivisionen i den danske del af ISS, skriver FødevareWatch.dk.
ISS serverer hver dag for omkring 40.000 gæster i Danmark, og er dermed en af de store aktører i kantinebranchen herhjemme. Brandet ISS er dog mere kendt for rengøring og andre serviceydelser til virksomheder end for kantinedriften, og det er én af udfordringerne for den nytiltrådte chef:
”Jeg skal gøre, hvad jeg kan for at få ISS til at smage mere af mad, end det har gjort før. Vi er nok mere kendt for den her integrerede servce-virksomhed, end vi er på mad-delen. Vi skal komme mere ud over rampen og fortælle, at vi faktisk er rigtig dygtige til det,” siger Morten Hassing til FødevareWatch.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA: Danskernes julevaner er i bevægelse
28-12-2025
PRESSEKLIP
-
HORESTA: Hotelstop i Indre By i København er kortsigtet og skadeligt
28-12-2025
-
Anders Holch Povlsen overtager ikonisk Aarhus-hotel
28-12-2025
-
Brandramt hotel melder ud: Genåbner i 2026
28-12-2025
-
Hotel dropper den klassiske julegave til medarbejderne
28-12-2025
-
Stort hotel i Korsør solgt efter to år på markedet
28-12-2025
-
Hotelbranchen klarer sig godt trods stigende omkostninger
28-12-2025
-
Airbnb under pres: Danskerne er delt i synet på udlejning
28-12-2025