Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Treetop Restauranten har fundet afløseren for stjernekokken Nicolaj Møller, der efter seks års ansættelse i gourmetrestauranten på Munkebjerg Hotel midt i november opsagde sin stilling som køkkenchef.
Det bliver den 34-årige Bjarke Jeppesen, der fra 1. februar skal stå i spidsen for den ambitiøse restaurant, og det er ikke hvem som helst, der fremover skal drive køkkenet på restauranten med en af landets smukkeste udsigter.
Bjarke Jeppesen er fast mand på kokkelandsholdet, har erfaring med at drive et Michelin-køkken, har vundet flere priser for sin mad og hentes direkte fra den anmelderroste restaurant Resumé i Svendborg.
Bjarke Jeppesen har tidligere været køkkenchef på Restaurant Domestic i Aarhus, hvor han overtog - og forsvarede - restaurantens Michelin-stjerne. Han har været i finalen i "Årets Kok" to gange og kommer til Vejle fra en stilling som køkkenchef på Resumé i Svendborg, hvor han startede i sensommeren 2022.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Finanslov sender millioner til attraktioner og oplevelsesprojekter
24-10-2025
-
Direktørstop på Plesners Badehotel efter få måneder
24-10-2025
-
Vismænd: Råderummet er 32 mia. kr. mindre end oplyst
24-10-2025
-
Noma og Novonesis går sammen om nye smagsløsninger
24-10-2025
-
Aros sætter åbningsdato for prestigeprojekt
24-10-2025
-
Ny evaluering viser manglende kontrol med korttidsudlejning
24-10-2025
-
Erfaren leder vender tilbage til Charlottehaven
24-10-2025