Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I maj åbnede Mathias Silberbauer fra Silberbauers Bistro på Nørrebro en ny spansk pintxos-bar i nabolokalet. Contento blev hurtigt et populært sted, og der var ofte rift om de få pladser. Nu pakker de sammen og flytter hele biksen i nye lokaler.
Åbningstider er fredag til søndag, hvor der vil blive serveret pintxos fra kl. 15 og varme retter fra kl. 17.30. I baren kan der købes iskolde cañas (små øl) og den baskiske hvidvin, txakoli.
Den uformelle stemning, de spanske lækkerier og hyggen omkring højbordene er stadig i fokus, så det kan næsten ikke blive andet end rart.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Small Danish Hotels skifter navn i ny strategisk satsning
16-12-2025
-
12 hotelbyggerier på tegnebrættet i Indre By
16-12-2025
-
International arbejdskraft er blevet afgørende i København
16-12-2025
-
Madklubben skruer ned for ekspansionsplaner og op for fokus på kvalitet
16-12-2025
-
Pokémon Festival i København kan booste sommerturismen i 2026
16-12-2025
-
Dansk turisme er sårbar uden et kriseberedskab
16-12-2025
-
Danske medlemmer af Relais & Châteaux dropper ålen: Vil redde truet art
16-12-2025