Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Mange kantiner tilbyder mere eller mindre udbyggede løsninger for takeaway, men nu tager servicekoncernen ISS et nyt skridt for at gøre det nemmere for servicekoncernens kantinekunder på de danske arbejdspladser. Det skriver Fødevarewatch.
Selskabet har testet og lanceret en takeaway-app, der skal gøre det nemmere og mere overskueligt at bestille mad med hjem fra kontoret.
”Convenience er blevet meget vigtigere for mange medarbejdere, der mangler tid i hverdagen og denne trend vil vi gerne tappe ind i. Dette område er understøttet af teknologi og den rejse er vi på nu. Vi har startet med takeaway-delen, da vi i forvejen har mange gode kantiner, der laver god mad,” siger Johan Bjørn Jeppesen, direktør for Professional Services i den danske del af ISS.
Læs hele historien (kræver login)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Fortsat fremgang i hotelovernatninger i september
13-11-2025
-
Sunset Boulevard lander ny direktør
13-11-2025
-
Rekordvækst i Københavns Lufthavn i årets første tre kvartaler
13-11-2025
-
Burger King satser stort på kinesisk ekspansion
13-11-2025
-
Restauratør i opråb over udeserveringsgebyr: Ét bord koster 12.000 kr.
13-11-2025
-
Debatindlæg: Venstre vil stramme reglerne for korttidsudlejning
13-11-2025
-
HORESTA sætter spot på flytrafikken til Hotel Insights 2025
13-11-2025
-
Kold College vinder Young Chef 2025
13-11-2025
-
Turismepulje skal skabe aktivitet – ikke skrivebordsprojekter
13-11-2025