Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Mange kantiner tilbyder mere eller mindre udbyggede løsninger for takeaway, men nu tager servicekoncernen ISS et nyt skridt for at gøre det nemmere for servicekoncernens kantinekunder på de danske arbejdspladser. Det skriver Fødevarewatch.

Selskabet har testet og lanceret en takeaway-app, der skal gøre det nemmere og mere overskueligt at bestille mad med hjem fra kontoret.

”Convenience er blevet meget vigtigere for mange medarbejdere, der mangler tid i hverdagen og denne trend vil vi gerne tappe ind i. Dette område er understøttet af teknologi og den rejse er vi på nu. Vi har startet med takeaway-delen, da vi i forvejen har mange gode kantiner, der laver god mad,” siger Johan Bjørn Jeppesen, direktør for Professional Services i den danske del af ISS.

Læs hele historien (kræver login)

Ny chef i ISS skal fremhæve selskabet som et kantinebrand

Servicekoncernen ISS ansætter Morten Hassing som ny chef for kantinedivisionen. Han har været fungerende chef i nogle måneder, men har nu officielt fået ansvaret for at realisere en række målsætninger for kantinedivisionen i den danske del af ISS.

ISS åbner ny kantine - skal servere for 1200 statsligt ansatte

Servicekoncernen ISS åbner ny kantine og skal fremover servere mad for 1200 medarbejdere under Bygningsstyrelsen, Banedanmark og Vejdirektoratet. Kantinen åbner ifølge en pressemeddelelse fra servicekoncernen i Carsten Niebuhrsgade i København, hvor de statslige styrelser har deres daglige gang, skriver FødevareWatch.dk.

Log ind