Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
En fusion mellem det peruvianske og japanske køkken vil byde gæsterne på hidtil nye smagsindtryk. Sådan lyder beskrivelsen af den nye Restaurant Issei på Radisson-hotellet ved Vesterport. Det er et velkendt navn på den københavnske madscene, Christian Paradisi, der tager roret på ISSEI som køkkenchef, skriver MigOgKbh.dk.
For Paradisi er det asiatisk køkken ikke ukendt, da han tidligere var køkkenchef hos UMAMI og den seneste årrække har styret køkkenet hos Café Royal. ISSEI kommer til at ligge i en af Københavns mest ikoniske og velkendte bygninger, nemlig Radisson Collection Hotel, Royal – eller for nogle måske bedre kendt som ‘SAS Huset’.
“Bygningen danner de perfekte rammer for ISSEI, da den på bedste vis kombinerer modernitet, historie og design i én. Restauranten kommer derfor til at blive en naturlig del af det pulserende storbyliv på Vesterbro,” siger Javier Soler Munoz, F&B Director, Radisson Collection Hotel.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Finalisterne til Årets Kok og Årets Tjener 2026 er fundet
23-11-2025
-
Madklubben til HORESTA Årsdag 2025: Digitalisering starter der, hvor gæsten ikke ser det
23-11-2025
-
Restaurant Insights 2025: Få ny viden og inspiration til restaurantdriften
23-11-2025
-
HORESTA: Regeringens satsning på erhvervsturismen er et stærkt signal
23-11-2025
PRESSEKLIP
-
Beskæftigelsen fortsatte med at stige i september
21-11-2025
-
Mødeturisme og grøn omstilling får millionløft af staten
21-11-2025
-
Nye kystprojekter får luft under vingerne
21-11-2025
-
HORESTA: Strategisk turismeløft er godt – men bør følges op af bedre konkurrencevilkår
21-11-2025
-
Øresundslinjen bliver nu mere batteridrevet
21-11-2025
-
Klima og turisme forenes i ny storattraktion i Roskilde
21-11-2025