Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

En fusion mellem det peruvianske og japanske køkken vil byde gæsterne på hidtil nye smagsindtryk. Sådan lyder beskrivelsen af den nye Restaurant Issei på Radisson-hotellet ved Vesterport. Det er et velkendt navn på den københavnske madscene, Christian Paradisi, der tager roret på ISSEI som køkkenchef, skriver MigOgKbh.dk.

For Paradisi er det asiatisk køkken ikke ukendt, da han tidligere var køkkenchef hos UMAMI og den seneste årrække har styret køkkenet hos Café Royal. ISSEI kommer til at ligge i en af Københavns mest ikoniske og velkendte bygninger, nemlig Radisson Collection Hotel, Royal – eller for nogle måske bedre kendt som ‘SAS Huset’.

“Bygningen danner de perfekte rammer for ISSEI, da den på bedste vis kombinerer modernitet, historie og design i én. Restauranten kommer derfor til at blive en naturlig del af det pulserende storbyliv på Vesterbro,” siger Javier Soler Munoz, F&B Director, Radisson Collection Hotel.

Læs hele historien her.  

Restaurant Insights 2025

Kl. 9.00 - 13.00

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Blog: Hvad skal der blive af København?

København står foran vigtige valg, der afgør hvilken slags hovedstad, vi ønsker. Turismen skaber vækst og arbejdspladser, og byen tiltrækker allerede gæster, som bruger den med omtanke. Derfor bør debatten handle om at udvikle byens styrker i stedet for at begrænse dem, lyder det fra HORESTA.

Hotel Insights 2025 - Vejle

Kl. 9.00-13.30

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Log ind