Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Andreas Karlsson er topchef for den danske sushikæde Sticks’n’Sushi, der igen kan løfte blikket og se mod international ekspansion efter pandemien, skriver Børsen. Han er lige nu ved at planlægge åbningen af fem nye restauranter i henholdsvis Berlin og London.
Ifølge HORESTA er branchen efter to år med op- og nedlukninger nu i en fase, hvor de mest velpolstrede virksomheder igen ekspanderer i et forsøg på at tage markedsdele i en industri, der fortsat slider med gæld og udskudt moms i kølvandet på pandemien.
“Vi ser ind i et restaurantmarked, som i løbet af foråret og sommeren vil rejse sig igen, ligesom vi så det efter genåbningen i fjor. Men vi forventer, at krisen vil skabe en forskydning, hvor kæder med kapital i ryggen vil fokusere på at vinde markedsandele,” udtaler HORESTA adm. direktør, Jannick Nytoft.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025