Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Programmet er blevet offentliggjort for Madens Folkemøde, der i år løber af stablen den 3.-4. juni på Engestofte Gods på Lolland, og i år vil folkemødet fokusere på de store dagsordener inden for fødevarebranchen såsom grøn omstilling, krigen i Ukraine og fødevarekrisen og dårlige forhold i restaurationsbranchen. Det skriver Foreningen Madens Folkemøde i en pressemeddelelse til FødevareWatch.dk.
”Madens Folkemøde handler både om smag og alle de store spørgsmål i tiden, der ligger på tallerkenen foran dig. Vores madkultur er den sværeste udfordring i den grønne omstilling. Fødevarepriserne eksploderer. Usunde madvaner er et af de største sundhedsproblemer. Er det overhovedet et godt arbejdsliv at lave mad til andre?” siger formand for Foreningen Madens Folkemøde, Kasper Fogh Hansen, i pressemeddelelsen og tilføjer:
”Mad er både livsglæde og komplicerede spørgsmål. Jeg er glad for at kunne sige, at uanset hvordan du er interesseret i fødevarer, så synes jeg, Madens Folkemøde beskæftiger sig med det.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025