Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det Økologiske Spisemærke er et statskontrolleret bevis på, at et spisested prioriterer økologi, og viser hvor stor en andel af de indkøbte føde- og drikkevarer, der er økologiske. Her repræsenterer bronzemærket 30-60 % økologi. Det har Hotel Nyborg Strand netop opnået.
Siden 2020 har Nyborg Strand arbejdet med, hvordan bæredygtighed og hoteldrift kan forenes og skabe synergi til glæde og gavn for både medarbejdere, gæster og naturligvis miljøet. Det har resulteret i en række bæredygtige ambitioner, hvoraf flere allerede er indfriet – og spisemærket markerer endnu en succes.
Det Økologiske Spisemærke er meget mere end bare en officiel mærkningsordning for vores vedkommende, udtaler Hoteldirektør, Jan Grimstrup Larsen, og fortsætter:
”Det er et kvalitetsstempel og et symbol på, at der er handling bag vores ord og bæredygtige ambitioner, som vi sætter en ære i at udleve hver eneste dag i ikke bare vores køkken, men overalt i organisationen. Og så er det samtidig en stor cadeau til vores kolleger i køkkenet, som i den grad har knoklet for, at Nyborg Strand nu kan skilte med bronzemærket. ”
Nyborg Strand har i det seneste kvartal opnået en gennemsnitlig øko-procent på 46 %.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025