Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I starten af maj får Brande en helt ny sushi-restaurant, Fuyu Sushi. Bag restauranten står Liting Mu og Wenqiang Lin, der begge er fra Kina, men har boet i Danmark i cirka 10 år, og det var også her, de mødte hinanden, skriver hsfo.dk.
Både Liting og Wenqiang har masser af erfaring med restaurationsbranchen; de har arbejdet på kinesiske restauranter i henholdsvis Varde, Grindsted og Herning, men i Brande går parret all-in på sushi, som de selv fremstiller i det åbne køkken.
Liting forklarer, at der bliver plads til omkring 30 spisende gæster, når restauranten er færdigindrettet, men at man selvfølgelig også kan bestille sushi som take-away.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025