Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Morten Krogholm og Magnus Rosendahl deler ejerskabet mellem sig hos den nye restaurant Bistro RK. Kokkene betegner Bistro RK som en klassisk europæisk bistro, som naturligt nok vil have et væld af retter fra Frankrig, men også retter fra det øvrige Europa vil finde vej til spisekortet. Restauranten skal være for de mange mennesker og holder derfor et prisniveau lidt over middel, så alle kan være med, skriver de i en pressemeddelelse.
Passionen for gastronomi startede tidligt for de to nye restaurantejere. De begyndte begge deres karriere i restaurantbranchen som 16-årige og Morten Krogholm har i dag masser af erfaring med sig i bagagen fra restauranter som; Kong Hans Kælder, Herman i Nimb, Noma, Søllerød Kro og senest Kokkeriet.
Morten Krogholm fortæller:
”Magnus og jeg har gennem de seneste år haft et fantastisk godt samarbejde hos Kokkeriet. Vi kender hinanden og hinandens kompetencer ud og ind og har den samme passion og holdning til mad – den skal være tilberedt af de bedste råvarer og smage godt. Vi talte længe om, hvordan og hvornår det kunne være en mulighed for os at starte noget op sammen. Og tilbage i 2020 blev vi enige om, at nu var tiden moden for os begge til at begynde et nyt eventyr, hvor vi fortsat arbejder sammen og er herrer i eget hus. En proces, der tog det meste af et par år frem til åbningen af Bistro RK i dag.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025