Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Morten Krogholm og Magnus Rosendahl deler ejerskabet mellem sig hos den nye restaurant Bistro RK. Kokkene betegner Bistro RK som en klassisk europæisk bistro, som naturligt nok vil have et væld af retter fra Frankrig, men også retter fra det øvrige Europa vil finde vej til spisekortet. Restauranten skal være for de mange mennesker og holder derfor et prisniveau lidt over middel, så alle kan være med, skriver de i en pressemeddelelse.

Passionen for gastronomi startede tidligt for de to nye restaurantejere. De begyndte begge deres karriere i restaurantbranchen som 16-årige og Morten Krogholm har i dag masser af erfaring med sig i bagagen fra restauranter som; Kong Hans Kælder, Herman i Nimb, Noma, Søllerød Kro og senest Kokkeriet.

Morten Krogholm fortæller:

”Magnus og jeg har gennem de seneste år haft et fantastisk godt samarbejde hos Kokkeriet. Vi kender hinanden og hinandens kompetencer ud og ind og har den samme passion og holdning til mad – den skal være tilberedt af de bedste råvarer og smage godt. Vi talte længe om, hvordan og hvornår det kunne være en mulighed for os at starte noget op sammen. Og tilbage i 2020 blev vi enige om, at nu var tiden moden for os begge til at begynde et nyt eventyr, hvor vi fortsat arbejder sammen og er herrer i eget hus. En proces, der tog det meste af et par år frem til åbningen af Bistro RK i dag.”

Optakt: Sebastian er klar til Bocuse d'Or 2025

Danske Sebastian Holberg Svendsgaard er i skrivende stund Europas bedste kok. Men kan han også blive verdens bedste? Det får vi svar på senere denne mandag. Vi tog en snak med det fremadstormende kokketalent fra forberedelserne i Lyon.

Århusiansk kokke-ikon er død

En af dansk madkulturs pionerer er død. Jonna Hald var kok og drev sammen med sin mand, kunstner og tjener Ulrik Witt, den franske restaurant »De fire Årstider« ved Åboulevarden, som var den første egentlige gourmetrestaurant i Aarhus, skriver Århus Stiftstidende.

Log ind