Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Store dele af hotel- og restaurationsbranchen kæmper stadig med eftervirkninger af de seneste års restriktioner og nedlukninger. Men Kolding Hotel Apartments har klaret sig godt igennem krisen. Selv i det værste corona-år, 2020, præsterede lejlighedshotellet i Koldings latinerkvarter et overskud, og i 2021 blev det tredoblet til godt 1,1 mio. kr., skriver virksomheden i en pressemeddelelse.
Det flotte resultat skyldes ifølge direktør Jeanette Therkildsen flere forskellige faktorer.
”I modsætning til andre, og til hvad mange tror, så har vi ikke været lukket ned på noget tidspunkt i løbet af pandemien. Der er ingen tvivl om, at vores koncept med hotellejligheder med egen indgang, eget køkken osv. har været en styrke med alle de forholdsregler, vi har skullet tage igennem de seneste par år,” konstaterer hun.
Der var dog mere stille i lejlighederne i 2020, og det udnyttede Kolding Hotel Apartments til at sætte gang i en række udviklings- og renoveringsprojekter, der for alvor slog igennem i 2021.
”Vi har blandt andet fået nyt online bookingsystem og en digital gæstebog, og så er vi blevet certificeret med både Green Key og Det Økologiske Spisemærke for vores indsatser omkring miljø og fødevarer. Vi har også udviklet et nyt koncept for børn, Stay Playful, og i det hele taget har alle medarbejdere bidraget stærkt til, at vi har kunnet bruge den lidt bedre tid end vanligt i 2020 til at stå skarpt og stærkt i 2021,” siger Jeanette Therkildsen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025