Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Frokost- og kantineleverandøren Jespers Torvekøkken overtager driften af Statens Serum Institut og skal dermed levere frokost til instituttets omkring 2000 ansatte, skriver FødevareWatch.dk. Det fortæller selskabet i en pressemeddelelse, hvor man samtidig slår på, at der er flere aftaler med offentlige kunder i støbeskeen.
I udbuddet valgte Jespers Torvekøkken at slå på et fokus på ”varierede, sunde og inspirerende måltider på basis af høj brug af økologiske og lokalt producerede råvarer” samt en ”dokumenteret reduktion af madspild i kantiner,” skriver Jespers Torvekøkken i meddelelsen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Marriott udvider i København med opkøb af CitizenM
29-04-2025
-
HORESTA advarer mod Københavns Kommunes nye nattelivsplan
29-04-2025
-
Danske kokke- og tjenerelever henter sølv ved nordiske mesterskaber 2025
29-04-2025
-
Ruths Hotel sikrer millionoverskud trods vejrets luner
29-04-2025
-
Norske Spenn udvider med Reitan Retail – danske hotelgæster får flere fordele
29-04-2025
-
Danske Hoteller vil vokse videre med ny kapitaludvidelse
29-04-2025
-
Hvide Sande-serie skaber massiv opmærksomhed om Vestkysten
29-04-2025
-
Bornholmsk strandhotel satser på helårsturisme efter ny SKI-aftale
29-04-2025
-
Kokke og entusiaster skal dyste til DM i Bålmad
29-04-2025