Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Frokost- og kantineleverandøren Jespers Torvekøkken overtager driften af Statens Serum Institut og skal dermed levere frokost til instituttets omkring 2000 ansatte, skriver FødevareWatch.dk. Det fortæller selskabet i en pressemeddelelse, hvor man samtidig slår på, at der er flere aftaler med offentlige kunder i støbeskeen.

I udbuddet valgte Jespers Torvekøkken at slå på et fokus på ”varierede, sunde og inspirerende måltider på basis af høj brug af økologiske og lokalt producerede råvarer” samt en ”dokumenteret reduktion af madspild i kantiner,” skriver Jespers Torvekøkken i meddelelsen.

Læs hele historien her.

Jespers Torvekøkken skaber stort overskud i vækstår

Trods corona-nedlukninger og voldsomt stigende priser på energi og råvarer, har Jespers Torvekøkken ApS præsteret et rekordresultat og skabt et stort overskud i det forgangne regnskabsår. Også i Convi Food, et søsterselskab til Jespers Torvekøkken, er der skabt rekordresultat.

Jespers Torvekøkken opruster kantinedivisionen

I dag er der ny mand i chefstolen for Jespers Torvekøkkens nationale kantinedivision. Af en pressemeddelelse fremgår det, at kantineselskabet har hentet Anders Stengaard Leer, der har mange års operationel, taktisk og strategisk erfaring med detailsektoren, ind til stillingen, skriver FødevareWatch.dk.

Log ind