Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det er en erfaren restauratør, der snart er klar til at åbne restaurant i Pakhusene ved Havnetrekanten i Horsens. Allan Gram, der er indfødt horsensianer, fortæller, at han for længe siden - omtrent halvandet år - blev kontaktet af Michael Antitsch Mortensen, den nu afdøde erhvervsmand, der stod bag byggeriet af blandt andet Pakhusene på Havnetrekanten i Horsens, skriver Stiften.dk.
”Han spurgte, om jeg var interesseret i at prøve at kigge på lokalerne. Det gjorde vi sammen, og så er vi siden gået ad den vej,” fortæller Allan Gram.
Måneder fulgte med tanker og visioner, og i over et år har Allan Gram sammen med samarbejdspartnerne tegnet på design og indretning af lokalerne, som han nu har lejet af Havnetrekanten, et selskab under M+ Ejendomme. Sammenlagt bliver der cirka 200 siddepladser indenfor og 100 udenfor, oplyser Allan Gram, der faldt for rammernes muligheder med det samme:
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge hotel- og restauranttalenter hædret på HORESTA Årsdag 2025
31-10-2025
-
Fremtiden i fokus på rekordstor årsdag hos HORESTA
31-10-2025
-
Rasmus Munk fra Alchemist vinder The Best Chef Awards for andet år i træk
31-10-2025
-
Regeringen vil investere i turisme og stramme grebet om Airbnb
31-10-2025
-
Nu åbner Rox Resort i Køge
31-10-2025
-
Danhostel finder ny direktør med kædeerfaring
31-10-2025
-
Fire arkitektteams i kapløb om nyt verdensarvscenter i Roskilde
31-10-2025
-
Støj fra restaurantgæster skaber splid i Indre By
31-10-2025