Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der bliver hældt godt med lokalkendskab i gryden, når Bandholm Badehotel genåbner 3. juni. Hotellets nye køkkenchef, Nicky Arentsen, er nemlig opvokset på Sydhavsøerne og har siden sin barndom været omgivet af hjemegnens råvarer og egnsretter, skriver Folketidende.dk.
Den 27-årige køkkenchef kommer fra en stilling som souschef på Jordnær i Gentofte, og har tidligere været ansat på A.O.C. i København og Henne Kirkeby Kro på den jyske vestkyst. Alle tre steder er tostjernede Michelin-restauranter.
Bandholm Badehotels nye køkkenchef er opvokset i Nykøbing, han har gået på den nu lukkede Falsters Lilleskole og taget sin uddannelse på Celf.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025