Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Snart bliver COVID-19 ikke betragtet som en samfundskritisk sygdom, men regeringen har ikke meldt ud, hvorvidt det ændrer på anbefalingerne om isolation for ikke-vaccinerede. Derfor har coronapandemien stadig konsekvenser for restaurantbranchen, hvor virksomhederne står med regningen for et sygefravær blandt ikke-vaccinerende medarbejdere og risikerer at skulle lukke hele afdelinger ned pga. anbefalingerne om isolation for nærkontakter. Det fortæller FødevareWatch.
"Vi ser helst, at man går ind og kigger med tilbagevirkende kraft og siger, at det var en uforholdsmæssig stor udgift, som nogle virksomheder fik, fordi de både skulle sende hjem og betale hele sygefraværet," siger Annette Hyldebrandt, der er chef for turisme- og oplevelsesøkonomi i HORESTA.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025