Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I maj måned 2022 er en uge dedikeret til at sætte fokus på mødet mellem mennesker og mad, gastronomi og fødevarer, når Madmødet for andet år afholdes i Region MidtVest. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Fra den 16.-22. maj 2022 vil der være aktiviteter i de syv kommuner, som regionen rummer, hvor de lokale producenter, kulturinstitutioner, restauranter osv. vil have mulighed for at vise områdets madoplevelser frem.

”Madmødet 2021 blev en stor succes for de som deltog på trods af, at vi stadig havde en række Coronarestriktioner at tage hensyn til. Derfor har vi valgt at udvide Madmødet 2022 til at vare syv dage, og på den måde få flere muligheder for at invitere lands- og EU politikere, samt få flere erhvervskonferencer placeret i hverdagene. De borgerrettede aktiviteter vil fortsat være centreret omkring weekenden,” fortæller Susanne Nors, leder af Business Region MidtVest, som er ansvalig for Madmødet.

Stjernekokke skal sætte turbo på dansk madturisme

Et nyt rådgivende udvalg med gastronomiske topprofiler som Rasmus Munk og Kenneth Toft-Hansen skal sikre, at dansk gastronomi i højere grad omsættes til turismevækst. Regeringen bakker op med 40,5 mio. kr.

Log ind