Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den Nationale Madspildsdag markeres blandt andet hos BC Hospitality Group, der har slået sig sammen med Stop Spild Lokalt og kokken Umut Sakarya. Fokus er på unge og bekæmpelse af madspild, og Umut Skarya skal i køkkenet med en skoleklasse fra Amager. Fødevareminister Rasmus Prehn kigger også forbi, som en del af dagens program. Det skriver Ritzau.

”Vi har arbejdet sammen med Stop Spild Lokalt ved flere lejligheder, og det er enormt positivt og bekræftende at se hvilken forskel, de gør. Det er så også helt i tråd med vores egne bæredygtighedsprincipper, og bekæmpelse af madspild fylder rigtigt meget i vores virksomhed. Det er kun et ekstra plus, at vi kan gå sammen om endnu en god aktivitet, og kan vi ovenikøbet få de unges opmærksomhed, er vi endnu et skridt i den rigtige retning,” siger Mireille Jakobsen, CSR-direktør hos BC Hospitality Group.

Læs hele historien her.

Alternative rekrutteringsmetoder kan være fremtiden

En HORESTA-undersøgelse viser, at næsten hvert tredje hotel eller restaurant oplevede at det blevet ’meget vanskeligere’ at rekruttere nye tjenere, receptionister, kokke og elever. Rekruttering udgør et kerneproblem for industrien, såfremt væksten skal fortsætte, skriver Meetly.dk.

Log ind