Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Danskerne har ikke festet, som de plejer, siden coronaen viste sit ansigt i foråret 2020, så der er lagt op til en stor energiudladning, når det bliver julefrokosttid i år. Det fortæller Fyens Amtsavis, som har talt med Bjørn Hentze, der er direktør og partner i Bar Group.
Avisen har ligeledes talt med Nadeem Wasi, som er medlemschef i HORESTA, som fortæller:
”Der er uden tvivl et opsparet behov for at være sociale. Vi har arbejdet hjemmefra og gået glip af en masse længe. Det fylder mere og mere, så i år kommer der lidt mere gang i den end normalt. Samtidig er der i branchen også et stort behov for at generere penge igen, og det betyder, at man er tidligt ude med markedsføringen. Der er stor interesse for julefrokosten fra begge sider.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025