Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det vækker forundring og frustration, når flere sushirestauranter må vinke farvel til deres kokke, der får frataget deres opholds-og arbejdstilladelse, selvom de lever op til de krav, der stilles for, at de må bo og arbejde i Danmark. Det skriver FødevareWatch.
Det er den såkaldte beløbsordning, der forhindrer dem i at blive. Sushikokkene lever op til kravet om mindst at tjene 445.000 kroner om året, men da styrelsen betragter lønnen som urealistisk for en kok, må de alligevel ikke blive.
” Vi er den nye minkbranche. Er de ude på at lukke os?," lyder det fra Yutaka-indehaver Jens Peder Damgaard.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Med ministerbesøg i Bella Center fulgte nye midler til dansk mødeturisme
25-11-2025
-
Finalefeltet er sat: Seks kokke og tjenere klar til Årets Kok og Årets Tjener 2026
25-11-2025
-
Wolt afviser konkurrence som årsag til fjernet prisklausul
25-11-2025
-
Mette Ravn stopper som direktør for Himmerland: Afløser er fundet
25-11-2025
-
Stjernekokke skal sætte turbo på dansk madturisme
25-11-2025
-
Marienlyst Strandhotel kåret som Danmarks bedste konferencehotel – igen
25-11-2025
-
Hotel med 100 værelser på vej i Viborg
25-11-2025
-
Danske kæder løber med førertrøjen på Københavns fastfoodmarked
25-11-2025