Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Når Meyers i 2022 åbner den nye Restaurant Post på kommunikationsmuseet Enigma, vil velsmag, bæredygtighed og samvær være omdrejningspunktet. Det skriver FødevareWatch.

"Hos Meyers ser vi maden og det gode måltid som en kulturskaber. Noget, der binder mennesker sammen. Derfor er vi glade for at kunne indgå dette samarbejde med Jeudan. Vi arbejder begge med at skabe netop værdifulde rammer for fællesskaber med omtanke for velvære og bæredygtighed," siger adm. direktør i Meyers, Jesper Uggerhøj.

Læs hele historien her.

Meyers udfordret af egne klimamål

Madkoncernen Meyers har opnået væsentlige CO2-reduktioner, men må erkende, at opgaverne er større end forventet, især på deres egne faciliteter.

Meyers vil tage næste svære skridt

Fødevareselskabet har på seks år skubbet indkøbet af nordiske bælgfrugter i kantiner voldsomt op. Nu skal historiefortællingen i spil for at få privatforbrugerne med.

Log ind