Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den nu lukkede restaurant Relæ har selv fået tildelt en af Michelinguidens grønne stjerner, som anerkender restauranter for bæredygtighed, men Christian Puglisi, der er kok og drev michelinrestauranten, kritiserer guiden for halvhjertede metoder. Det skriver Politiken.
Ifølge ham ringer kontrolløren og spørger, om restauranten er bæredygtig, og svarer restauranten ja, så får den en grøn stjerne.
”Kernen i måden, vi tænker, at Michelinguiden gerne vil have os til at lave mad på, skaber madspild. Det handler om, at alt skal være helt perfekt og skåret ud i firkanter og se godt ud. Det pisser mig af, at de, der har defineret gastronomien i så mange årtier, nu vil tale om bæredygtighed, men ikke gør det på en ordentlig måde,” siger Christian Puglisi.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Ny politisk kurs i København kan ændre turismens retning
20-11-2025
-
Park Lane Copenhagen bliver Danmarks ottende femstjernede hotel
20-11-2025
-
Byggeri af ny Hotel- og Restaurantskole sættes i bero
20-11-2025
-
Europa runder 300 nye hoteller i 2025
20-11-2025
-
HORESTA løfter sløret for Hotel Insights 2025-program
20-11-2025
-
Ingen OL i sigte under ny kultur- og fritidsborgmester i København
20-11-2025
-
Gratis inspirationsdag for elever på Nyborg Strand
20-11-2025
-
Udendørsservering forbydes i det centrale Firenze
20-11-2025
-
Ny ejer vil tiltrække erhvervsgæster til Hotel Fjordgaarden
20-11-2025