Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Leveringstjenesterne har muligvis overset en guldgrube fra dagene op til jul til efter nytårsaften. Det giver tal fra Just Eat i hvert fald en indikation af, da antallet af bestillinger gennem tjenesten er 20 til 25 pct. højere end i jule og nytårsdagene end ugerne op til jul, skriver FødevareWatch.dk.
"Tidligere er take-away ikke blevet prioriteret i jul- og nytårssæsonen. Det har ændret sig meget de seneste år," siger Carsten Boldt, der er direktør for Just Eats danske forretning.
Han fortæller, at december tidligere har været en måned, hvor danskerne har købt betydeligt mindre take-away. De seneste to til tre år har det dog ændret sig, så salget af take-away i december ligger på samme niveau som i den travle november måned.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025