Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
131 medaljer er blevet tildelt nyuddannede kokke, tjenere, receptionister, catere og ernæringsassistenter, der har gjort det ekstra godt ved deres svendeprøver det seneste år.
30 svende fik derudover en række særpriser og legater til en værdi af en halv million kroner.
”I er branchens guld. Ikke bare fordi I har fået medaljer – men fordi I vil arbejde inden for vores fag. Der er så så meget brug for jer. Mennesker, der ikke bare taler om at skabe bæredygtighed og ansvarlighed for vores fødevareforbrug, men skaber forandringerne i praksis,” lød det fra direktør på Hotel- og Restaurantskolen, Anne-Birgitte Agger.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HOTREC-topmøde: Arbejdskraft, omkostninger og regulering i fokus
16-10-2025
-
EU: Kulturhovedstad giver flere gæster og større kulturliv
16-10-2025
-
Small Danish Hotels-formand fylder 60 år
16-10-2025
-
Færre forgæves rekrutteringer – men problemer består
16-10-2025
-
Hotel Vejlefjord udvider spaområdet med ny udendørs satsning
16-10-2025
-
Ny Sunset-restaurant åbner i Sønderjylland
16-10-2025
-
Politiet udvider nattelivszoner i Aarhus og Randers
16-10-2025
-
Odense oplever markant vækst i turismen
16-10-2025
-
Planer om nyt ubemandet hotel på Fyn
16-10-2025
-
Californien gør udendørsservering markant nemmere
16-10-2025