Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Stjernekokken Wassim Hallal har både mestret at skabe en restaurant i topklasse og samtidig lave pæne millionoverskud. Derfor har mange ønsket at købe sig ind i Michelinrestauranten Frederikshøj, men indtil nu har Wassi Hallal afvist dem. Det skriver FødevareWatch.
For nyligt har erhvervsmanden og stifter af Formuepleje, Claus Hommelhoff, dog fået mulighed for at
købe halvdelen af ejendommen bag Frederikshøj. Samtidig køber Claus Hommelhoff 35 pct. af driftsselskabet bag restauranten, mens fire nøglemedarbejdere på Frederikshøj får en samlet ejerandel på 30 pct. Resten beholder Wassim Hallal, der gennem mange år har været eneejer af restauranten.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025