Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Tre store affaldscontainere står linet op uden for den gigantiske lagerbygning, der engang husede Gartnernes Salgsforening, bedre kendt som Gasa. Væggene er plastret til med graffiti, et tegn på, at der ikke har været synderlig aktivitet på matriklen de seneste mange år. De propfyldte grønne containere vidner dog om, at der igen er ved at komme liv i de historiske lokaler, skriver Helsingør Dagblad.
”Den gamle auktionshal har ligget herude i en menneskealder. Vi har længe tænkt, at vi gerne ville lave noget herude, så da lejemålet blev ledigt for godt et halvt år siden, var vi alle sammen enige om, at det var nu, vi skulle rykke på det,” siger Stig Berthelsen og virker selv ret imponeret over stedets størrelse.
Stig Berthelsen har været i restaurationsbranchen i mange år, og det vi, han omtaler, er et partnerskab på fem, der ud over ham selv tæller Martin Bødker, Bjørn Hentze og Gregers Schmidt fra Bargroup, der ejer en række restaurationer i Odense. Sidste mand i kvintetten er kokken Per Hallundbæk, som tidligere har været køkkenchef på Falsled Kro på Sydfyn.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Fortsat fremgang i hotelovernatninger i september
13-11-2025
-
Sunset Boulevard lander ny direktør
13-11-2025
-
Rekordvækst i Københavns Lufthavn i årets første tre kvartaler
13-11-2025
-
Burger King satser stort på kinesisk ekspansion
13-11-2025
-
Restauratør i opråb over udeserveringsgebyr: Ét bord koster 12.000 kr.
13-11-2025
-
Debatindlæg: Venstre vil stramme reglerne for korttidsudlejning
13-11-2025
-
HORESTA sætter spot på flytrafikken til Hotel Insights 2025
13-11-2025
-
Kold College vinder Young Chef 2025
13-11-2025
-
Turismepulje skal skabe aktivitet – ikke skrivebordsprojekter
13-11-2025