Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Tre store affaldscontainere står linet op uden for den gigantiske lagerbygning, der engang husede Gartnernes Salgsforening, bedre kendt som Gasa. Væggene er plastret til med graffiti, et tegn på, at der ikke har været synderlig aktivitet på matriklen de seneste mange år. De propfyldte grønne containere vidner dog om, at der igen er ved at komme liv i de historiske lokaler, skriver Helsingør Dagblad.
”Den gamle auktionshal har ligget herude i en menneskealder. Vi har længe tænkt, at vi gerne ville lave noget herude, så da lejemålet blev ledigt for godt et halvt år siden, var vi alle sammen enige om, at det var nu, vi skulle rykke på det,” siger Stig Berthelsen og virker selv ret imponeret over stedets størrelse.
Stig Berthelsen har været i restaurationsbranchen i mange år, og det vi, han omtaler, er et partnerskab på fem, der ud over ham selv tæller Martin Bødker, Bjørn Hentze og Gregers Schmidt fra Bargroup, der ejer en række restaurationer i Odense. Sidste mand i kvintetten er kokken Per Hallundbæk, som tidligere har været køkkenchef på Falsled Kro på Sydfyn.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Turistundersøgelse fra VisitDenmark: Tryghed vigtigere end bæredygtighed
07-08-2025
-
Strawberry Holding rapporterer om tab
07-08-2025
-
Nordens største messe for mødebranchen vokser markant
07-08-2025
-
Ny salgsansvarlig skal styrke Kolpin Hotels’ markedsposition
07-08-2025
-
Nyborg Strand: Derfor går vi med i kollektivt søgsmål
07-08-2025
-
Turistaktører på Bornholm kritiserer vejrudsigter for at skræmme gæster væk
07-08-2025
-
Destination Nord mister endnu en nøgleperson i ledelsen
07-08-2025
-
Grønland oplevede turismefremgang i 2024
07-08-2025