Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Kokkenes Kok tildeles en kok, der er med til at fremme dansk gastronomi, skriver Fonden Dansk Gastronomi i sin begrundelse for at give prisen til Svinkløv Badehotels forpagter, Kenneth Toft-Hansen. Men ikke bare for Kenneth Toft-Hansens sejr i Lyon i januar 2019. Det handler helt generelt om hans betydning for branchen helt generelt, skriver Nordjyske Stiftstidende.
Fonden skriver:
”Kokkenes Kok 2019 er et fyrtårn i dansk gastronomi. Kenneth Hansen skaber hver eneste dag velsmag og små mirakler på tallerkenen på det genfødte Svinkløv Badehotel, som han og hustruen Louise om nogen er blevet personificeringen af. Han vælger kompromisløst de bedste råvarer til at skabe den absolut bedste smagsoplevelse. Kenneth er, udover en fantastisk kok, en god ven og læremester for mange i branchen. Med sejren i Bocuse d'Or 2019 skrev Kenneth sig ind i dansk gastronomis historie, som den blot anden dansker nogensinde til at vinde verdens mest prestigefyldte kokkekonkurrence, lyder begrundelsen, og den er vinderen ovenud lykkelig for.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025