Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I en tid med omstillingsudfordringer og et stigende fokus på bæredygtighed, eksport og digitalisering åbner Food & Bio Cluster Denmark og Dansk Fødevareakademi for ny pulje: Fødevarebranchens Kompetenceløft. Puljen skal sikre kompetenceudvikling, vækst og robusthed.
Fødevarebranchens Kompetenceløft tilbyder:
- Op til 15.000 kr. pr. medarbejder i tilskud til kompetenceløft (f.eks. kurser og uddannelser).
- Op til 15.000 kr. pr. måned i tilskud til ansættelse af en nyuddannet akademiker.
Det er også muligt at søge tilskud til kurser, som er skræddersyet til virksomhedens behov, og som er virksomhedsplaceret.
”Som national klynge for fødevarer og bioressourcer er det centralt for os at stille skarpt på kompetenceudvikling, når virksomheders robusthed skal sikres, og et vækstpotentiale skal indfries. Med Fødevarebranchens Kompetenceløft kan vi være med til at understøtte og sikre denne kompetenceudvikling via tilskudsmuligheder og dermed bidrage til at styrke og skabe vækst i branchen.” siger Helle Vedel Friis, projektleder fra Food & Bio Cluster Denmark.
Kompetenceløft kan være en uoverskuelig jungle
Dansk Fødevareakademi, som er partner i projektet, har overblikket over mulighederne for kompetenceløft og finansiering til fødevarebranchen og tilbyder virksomheder i hele landet sparring på at finde den rette vej. Tobias M. Skovmose, der bl.a. har Restaurant Kolvig i Ribe udtaler:
”Jeg kom i kontakt med Dansk Fødevareakademi, der tilbød tilskud til ledertræning. Med erkendelsen af, at jeg ikke havde en doktorgrad i at lede, var det et virkelig godt tilbud, som jeg hurtigt takkede ja tak til”.
Hvis du vil vide mere om projektet og mulighederne for tilskud, så kontakt:
Chalotte Tryk, Dansk Fødevareakademi
[email protected] eller 5183 2404
Helle Vedel Friis, Food & Bio Cluster Denmark
[email protected] eller 2773 6040
Har I brug for at få overblikket over efteruddannelses- eller tilskudsmuligheder, er I også meget velkommen til at kontakt HORESTAs og 3Fs konsulenter i "JA TAK til efteruddannelse:
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025