Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Igennem mange år har fermentering været en af grundstenene i Nomas køkken og en vigtig del af den særlige smag, restaurantens mad er kendt for. De fermenterede saucer, såkaldte garum-saucer, bliver i efteråret 2021 tilgængelige for offentligheden via salg i den nye forretningsenhed Noma Projects, skriver Børsen.
Prisen bliver i omegnen af 200 kr. pr. flaske med nok til smagsgivning af ti måltider. Der lanceres to versioner, en vegetarisk baseret på ris og æg samt en vegansk baseret på røgede svampe.
“Garum er en af de store hemmeligheder i smagen af Noma, selvom det jo egentlig ikke er en hemmelighed. Og det er slet ikke noget, som vi har opfundet her på restauranten. Man har brugt garum i over 1000 år,” siger René Redzepi om den hemmelige sauce med den enorme smagseffekt.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Alexander Kølpin åbner nyt hybridhotel i Aarhus
03-06-2025
-
3 Days of Design skaber vækst og fylder hotellerne
03-06-2025
-
København godkender nyt hotel og tv-center ved Kalvebod Brygge
03-06-2025
-
Ny måling: Flertal vil hæve aldersgrænsen for alkohol
03-06-2025
-
Billund-hotel tilpasser sig efter Ryanair-exit
03-06-2025
-
Cofoco vokser – men skruer ned for investeringerne i 2025
03-06-2025
-
Danske Hoteller A/S klar til næste opkøb efter stor Esbjerg-investering
03-06-2025
-
Comwell Hvide Hus Aalborg bliver en del af global hotelkæde
03-06-2025
-
Randers Regnskov planlægger stor udvidelse til over 50 mio. kr.
03-06-2025
-
Svinkløv Badehotel fejrer 100-års jubilæum
03-06-2025