Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Igennem mange år har fermentering været en af grundstenene i Nomas køkken og en vigtig del af den særlige smag, restaurantens mad er kendt for. De fermenterede saucer, såkaldte garum-saucer, bliver i efteråret 2021 tilgængelige for offentligheden via salg i den nye forretningsenhed Noma Projects, skriver Børsen.
Prisen bliver i omegnen af 200 kr. pr. flaske med nok til smagsgivning af ti måltider. Der lanceres to versioner, en vegetarisk baseret på ris og æg samt en vegansk baseret på røgede svampe.
“Garum er en af de store hemmeligheder i smagen af Noma, selvom det jo egentlig ikke er en hemmelighed. Og det er slet ikke noget, som vi har opfundet her på restauranten. Man har brugt garum i over 1000 år,” siger René Redzepi om den hemmelige sauce med den enorme smagseffekt.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025