Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Igennem mange år har fermentering været en af grundstenene i Nomas køkken og en vigtig del af den særlige smag, restaurantens mad er kendt for. De fermenterede saucer, såkaldte garum-saucer, bliver i efteråret 2021 tilgængelige for offentligheden via salg i den nye forretningsenhed Noma Projects, skriver Børsen.

Prisen bliver i omegnen af 200 kr. pr. flaske med nok til smagsgivning af ti måltider. Der lanceres to versioner, en vegetarisk baseret på ris og æg samt en vegansk baseret på røgede svampe.

“Garum er en af de store hemmeligheder i smagen af Noma, selvom det jo egentlig ikke er en hemmelighed. Og det er slet ikke noget, som vi har opfundet her på restauranten. Man har brugt garum i over 1000 år,” siger René Redzepi om den hemmelige sauce med den enorme smagseffekt.

Læs hele historien her.

Michelin-kok bag ny shawarma-bar i Vejle

Til maj åbner shawarma-baren Badsha på gågaden i Vejle. Bag konceptet står Michelin-kokken Jesper Ringling og Dean Bajwa, der lover autentisk smag og råvarer af høj kvalitet.

Log ind