Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Begejstringen for det nye madkulturhus var bærende for alle, der tog ordet ved åbningen af Kornets Hus i Hjørring, Danmarks nye madkulturhus:

”Det er dybt inspirerende, og jeg håber, at rigtigt mange vil tage den mulighed, det er at komme forbi Kornets Hus og lære om godt dansk håndværk”, sagde fødevareminister Rasmus Prehn (S) i sin tale ved åbningen.

Det er tydeligt, at ambitionerne for huset har været store, når man i dag ser det imponerende bygningsværk, og der var også stor optimisme at spore i dagens talerække. Blandt andet sagde programchef i foreningen Realdania, Stine Lea Jacobi, at ”det her er et hus, der vil gøre mange mennesker glade i mange år”

Kornets Hus byder på en række forskellige tilbud, som er målrettet både private og professionelle med interesse for mad, smag og fælles oplevelser. Holdet bag Kornets Hus kalder det for ”Nordjyllands nye oplevelsescenter for korn, madoplevelser og aktiviteter for hele familien”, og på husets hjemmeside kan man se mere om et spændende program for sommeren fyldt med alt fra pizza-bagning til kagekurser, markvandringer, lækre tilbud i caféen og meget mere.

Her er programmet for Madens Folkemøde

15.-17. maj afholdes Madens Folkemøde på en helt ny lokation, når Nykøbing Falster for første gang lægger brosten til festivalens 150 debatter, events, middage og masterclasses.

Ejere af populær restaurant overtager kendt hotel

"En drøm bliver til virkelighed". Så stort meldes det ud på Facebook, at ejerne af Restaurant Abstrakt i Hirtshals nu også rykker ind på "Hotellet" i Nørregade i Hjørring, fortæller Nordjyske.

Nye tal peger på enormt dansk madspild

Samlet set lander al for meget mad i skraldespanden. Denne melding er langt fra ny, men i forbindelse med årets madspildsdag sætter tænketanken One/Third, nedsat af Fødevareministeriet, flere tal på Danmarks spild af fødevarer. Det fortæller ministeriet i en pressemeddelelse, skriver FødevareWatch.dk.

Log ind