Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
En ny app vil give takeaway-kunderne to ting: En ren samvittighed og rabat på næste ordre. Samtidig håber stifterne bag, at det kan imødekomme problemet med madspild fra restauranter. Det fremgår af en pressemeddelelse, skriver FødevareWatch.dk.
Appen, der hedder Morrow, skal gennem forudbestillinger hjælpe restauranter med at planlægge dagens menuer bedre, så der er mindre madspild.
"Hvert år smider danske hoteller og restauranter 29.000 ton mad ud. Det mener vi skyldes, at det er svært for restauranter at planlægge og tilberede enhver ret på menukortet i hele butikkens åbningstid," siger Mathias Mønsted, der har udviklet appen. Han står også bag madspildsappen Too Good To Go.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025