Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
De tre venner Marcus Thomey, Mikkel Toftgaard Gregersen og Frederik Lauf Olsen har været på lidt af en ørkenvandring, før de nu kan stå med en køreklar spansk-fransk restaurant, hvor al mad laves over åben ild. Det er dog pilgrimsvandringen caminoen, der lægger navn til deres nye restaurant, som er én ud af en række restauranter, som Sovino-gruppen åbner i denne tid, fortæller Berlingske.
Historien er lang, så vi springer til vendepunktet: En udlejer, der i sidste øjeblik ændrede på aftalen, så de pludselig ikke havde noget lokale, og siden en virus fra Kina gjorde, at de pludselig stod uden den restaurant, de ellers havde arbejdet på længe. Det fortæller Marcus Thomey på vegne af de tre venner til Berlingske.
”Vi skulle have åbnet i maj 2020, og vi havde på det tidspunkt ikke fået løn i et halvt år. Så vi åbnede en lille aviskiosk med sandwiches og vin på Kgs. Nytorv, hvilket jo var hyggeligt nok. Men det var også hårdt at stå i den lille aviskiosk og kigge over på min gamle arbejdsplads (Marchal på Hotel d'Angleterre, red.), hvor jeg jo havde sagt til alle, da jeg sagde op, at jeg ville åbne mit eget sted,” siger Marcus Thomey.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025