Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Bookede borde og fyldte caféer og restauranter. Det er lidt af et sjældent syn i sommerugerne i Herning. Ikke desto mindre er det spisestedernes oplevelse denne sommer.
Herning Folkeblad har været på rundtur i byen, og meldingerne er travlhed er enslydende fra Hotel Eyde til Brdr. Price og Huset Poulsen.
Chefen for Herning Cityforening, Allan Kristensen, er henrykt over den store opbakning til byens spisesteder.
-”Det glæder mig utroligt meget, at spisestederne er booket op, og der er ordrer i bogen,” siger han.
Selv om der bliver ansat mange nye medarbejdere, er der brug for mange flere, skriver brancheorganisationen for hotel-, restaurant- og turisterhvervet, Horesta, i en pressemeddelelse. De skriver desuden, at 41 procent af restauranterne må sige nej til ordrer på grund af mangel på hænder.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025