Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
18 milliarder kroner. Så meget mistede hotellerne og restauranterne i omsætning i 2020 ifølge en opgørelse fra HORESTA. Alligevel har en række fynske restauranter i løbet af foråret offentliggjort regnskaber, som viser overskud, skriver Fyens.
”Sidste år havde gæsterne et opsparet behov - og penge - og vi havde mere eller mindre fuldt hus, fra vi åbnede i maj. Normalt kan vi se en markant ændring i tredje uge af september, hvor de sidste tyskere plejer at være hos os, men i 2020 var det først i november, vi begyndte at mærke en stille nedgang,” fortæller køkkenchef og direktør for Falsled Kro Kasper Hasse.
Han tilskriver de investeringer, som kroens ejere siden 2018 har foretaget i blandt andet restauranten og vinkælderen, en stor del af æren for kroens succes.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025