Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
18 milliarder kroner. Så meget mistede hotellerne og restauranterne i omsætning i 2020 ifølge en opgørelse fra HORESTA. Alligevel har en række fynske restauranter i løbet af foråret offentliggjort regnskaber, som viser overskud, skriver Fyens.
”Sidste år havde gæsterne et opsparet behov - og penge - og vi havde mere eller mindre fuldt hus, fra vi åbnede i maj. Normalt kan vi se en markant ændring i tredje uge af september, hvor de sidste tyskere plejer at være hos os, men i 2020 var det først i november, vi begyndte at mærke en stille nedgang,” fortæller køkkenchef og direktør for Falsled Kro Kasper Hasse.
Han tilskriver de investeringer, som kroens ejere siden 2018 har foretaget i blandt andet restauranten og vinkælderen, en stor del af æren for kroens succes.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025