Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Danskerne er efter eget udsagn vilde med dansk mad. Det viser en ny undersøgelse fra Karolines Køkken, der for sjette år i træk har undersøgt danskernes madvaner.
Hele 38 pct. af de adspurgte fortæller, at deres yndlingskøkken er det danske efterfulgt af det italienske køkken med 15 pct. og det mexicanske med 4 pct.
Denne udmelding afspejler sig dog ikke i danskernes yndlingsretter i 2021. Her ligger pasta med kødsovs nemlig med 56 pct., stegt kylling med 55 pct., frikadeller med 49 pct. og lasagne med 48 pct.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025