Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den hurtigtvoksende kæde Ild.pizza, der på år har spredt sig til flere østjyske forstæder og hver måned langer over 75.000 pizzaer over disken, har fra årsskiftet taget hul på en ny strategi, der skal sprede konceptet på landsplan og øge »professionalismen« i aarhusianske selskab.

Derfor har kæden ansat den tidligere Rekom-direktør Elias Grøftholdt Tychsen som ny administrerende direktør.

Restaurationsbranchen er ikke ny for den nyansatte direktør. Inden sin tid hos Rekom var han nemlig direktør for Restaurant Flammen i seks år. Her var Tychsen bl.a. med til at sprede den familieejede restaurantkæde på landsplan og sikre kæden en stærk økonomisk vækst.

Ild.pizza blev stiftet i 2018 af Anders Grønborg og Esben Mols Kabell.

Flammen åbner stor restaurant i Silkeborg

Restaurant Flammen har slået dørene op til en ny restaurant i Silkeborg. Den nye lokation får plads til 300 daglige gæster og markerer endnu et skridt i kædens ambitiøse ekspansion.

Flammen henter svensk landechef til ekspansion

Kædens svenske væksteventyr er rykket tættere på virkelighed, efter at ny profil er hentet ind til at stå i spidsen for ekspansionen. Flammen oplever samtidig rekordresultater og vil også åbne flere restauranter i Danmark.

Log ind