Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I opsvinget fra 2013 til 2019 var det ikke mindst bolig og energi samt mad og drikke, som danskerne brugte mange penge på. I forhold til tidligere opsving var der størst fremgang i forbruget af mad og drikke derhjemme samt besøg på restauranter, skriver Berlingske.
”Coronakrisen var og er en meget usædvanlig krise. Den har ramt nogle brancher ekstremt hårdt, andre nærmest slet ikke, og nogle har endda vundet under krisen. Når tingene forhåbentligt bliver mere normale i løbet af næste år, regner vi først og fremmest med at se massiv fremgang for dem, der nu er i knæ, såsom rejsebranchen, hotellerne og mange restauranter,” siger cheføkonom i Danske Bank Las Olsen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025