Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Andreas Bagh, som de sidste fem år har været køkkenchef på d'Angleterre, skifter job, skriver Berlingske.

”D’Angleterre har givet mig de fem bedste år i min karriere. Fantastiske år, hvor jeg er vokset fagligt såvel som personligt. Marchal-teamet er utroligt talentfuldt og stærkt. Det bliver selvfølgelig hårdt at sige farvel til dem og d’Angleterre,” siger 33-årige Andreas Bagh, der stopper med udgangen af januar for at søge nye udfordringer.

Journalist og madanmelder Ole Troelsø skriver på Instagram, at kokken har fået job hos Sovino, der blandt andet driver restauranterne Geist og Café Victor.

Læs hele historien her.

d’Angleterre hædret med to Michelin nøgler

Luksushotellet d’Angleterre i København modtager international anerkendelse for sin ekstraordinære gæstfrihed. MICHELIN Guiden har netop tildelt d’Angleterre to MICHELIN-nøgler – en udmærkelse, der gives til verdens mest bemærkelsesværdige hoteller.

Danske hoteller får Michelin-nøgler for første gang

Michelin har nu udvidet sin verdensberømte vurdering fra restauranter til hoteller. Ved en global afsløring i Paris den 8. oktober har i alt ni danske hoteller for første gang modtaget en eller flere af de nye Michelin-nøgler, der hylder ekstraordinære hoteller.

Log ind