Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den snart 150 år gamle restaurant, Carlslund på Fyn, har levet en omtumlet tilværelse de senere år.
I 2015 brændte den ned til grunden. Den blev derefter genopbygget og kunne åbne i 2017. I 2020 gik den imidlertid konkurs for at blive genrejst i et nyt selskab, der denne gang havde en gruppe medarbejdere med i ejerkredsen. Det skriver Fyens Stiftstidende.
”Vi har lagt konkursen bag os og har et fantastisk hold omkring restauranten. Når det er sagt, er vi selvfølgelig også blevet ramt af den anden nedlukning. Man har efterhånden lidt en fornemmelse af, at man får et gok i nøden og bliver sendt tilbage til start hver gang man popper hovedet op,” siger medejer Niels-Henrik Hansen.
Selvom Carlslund igen er ramt hårdt af nedlukningen, har Niels-Henrik Hansen dog ikke svært ved at bevare optimismen.
”Du vil ikke høre mig stå og hyle over, hvor hårdt vi har det. Vi har heldigvis haft en stærk organisation i HORESTA, som har sørget for, at vi har nogle hjælpepakker, som vi kan gøre brug af”, siger Niels-Henrik Hansen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA til TV2 Kosmopol: Turismen sætter gang i beskæftigelsen
01-07-2025
-
Når hedebølgen rammer…
01-07-2025
PRESSEKLIP
-
Tilmeldingen til Danish Travel Awards 2025 er åbnet
01-07-2025
-
Bakken klar med ny administrerende direktør
01-07-2025
-
Hotel Koldingfjord udvider
01-07-2025
-
Brøndums Hotel solgt til dansk hotelkoncern
01-07-2025
-
Legoland får rekordhøj omsætning
01-07-2025
-
Britisk medie har kåret de 10 smukkeste byer i Danmark
01-07-2025
-
Rox Resort har fundet sit personale
01-07-2025