Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Uddelingen af årets Michelin-stjerner er udskudt på grund af corona, men Den Danske Spiseguide har offentliggjort sine priser for 2020. Her er prisen som årets bedste frokostrestaurant gået til Anx, der ligger ved Restaurant Frederikshøj på Oddervej. Begge steder er ejet af kokken Wassim Hallal, skriver Jyllands-Posten.
”Wassim Hallals smørrebrød er ekstraordinært godt. Alt er helt oppe at ringe, både smagen og kompositionen. Han har moderniseret det klassiske smørrebrød med sit generøse touch, som han er så berømt for. Det er vanvittigt, at Wassim Hallal ikke har fået flere Michelin-stjerner. Han burde mindst have to. Mange restauranter rundt om i Europa har haft tre Michelin-stjerner i 20-30 år, men er slet ikke er oppe på Wassims niveau,” siger Bent Christensen, redaktør og udgiver af Den Danske Spiseguide.
Wassim Hallal vinder flere kategorier i Den Danske Spiseguides 2020-kåringer. Frederikshøj får prisen for Årets Dessert og Årets Caviar. I Feldballe uden for Rønde ligger vegetarrestauranten Moment, og den vandt kategorien Årets Grønne Køkken.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025