Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Uddelingen af årets Michelin-stjerner er udskudt på grund af corona, men Den Danske Spiseguide har offentliggjort sine priser for 2020. Her er prisen som årets bedste frokostrestaurant gået til Anx, der ligger ved Restaurant Frederikshøj på Oddervej. Begge steder er ejet af kokken Wassim Hallal, skriver Jyllands-Posten.
”Wassim Hallals smørrebrød er ekstraordinært godt. Alt er helt oppe at ringe, både smagen og kompositionen. Han har moderniseret det klassiske smørrebrød med sit generøse touch, som han er så berømt for. Det er vanvittigt, at Wassim Hallal ikke har fået flere Michelin-stjerner. Han burde mindst have to. Mange restauranter rundt om i Europa har haft tre Michelin-stjerner i 20-30 år, men er slet ikke er oppe på Wassims niveau,” siger Bent Christensen, redaktør og udgiver af Den Danske Spiseguide.
Wassim Hallal vinder flere kategorier i Den Danske Spiseguides 2020-kåringer. Frederikshøj får prisen for Årets Dessert og Årets Caviar. I Feldballe uden for Rønde ligger vegetarrestauranten Moment, og den vandt kategorien Årets Grønne Køkken.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotel Koldingfjord oplever vækst i sommergæster
01-08-2025
-
Bakken forventer stærk afslutning på sæsonen
01-08-2025
-
Restaurant Flammen slår dørene op til ny restaurant i Hillerød til september
01-08-2025
-
Europæiske turister søger mening og mad i 2025
01-08-2025
-
Rox Resort åbner i november med internationale ambitioner
01-08-2025
-
Hansens Is starter akademi for unge på kanten
01-08-2025
-
Landmænd åbner markerne for miniferier i naturens navn
01-08-2025