Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Københavnske virksomheder får i fremtiden endnu en frokostleverandør at forholde sig til, når virksomheden Noon i den kommende tid får udbredt kendskabet til sig selv. I front for det nyetablerede selskab finder man Carl Johan Paulsen og Ida Marie Banke, der begge har en lang fortid som del af Meyers Køkken i Løgismose Meyers-koncernen, skriver FødevareWatch.dk.
De to har stiftet moderselskabet Table, hvor de i fremtiden vil samle forskellige aktiviteter inden for fødevarer. Udover etableringen af frokostvirksomheden søsætter de selskabet gennem en forpagtning af Banegaarden, som Aarstiderne-stifterne Søren Ejlersen og Thomas Hartung har brugt de seneste par år på at renovere, så man nu er klar til konferencer, koncerter, og arrangementer i de i alt ni bevaringsværdige lader.
Med afsæt i et større produktionskøkken på stedet, skal Noon, når verden igen åbner, stå klar til at producere bæredygtige og økologiske frokostmåltider til storkøbenhavnske virksomheder med et tvist.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025