Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Københavnske virksomheder får i fremtiden endnu en frokostleverandør at forholde sig til, når virksomheden Noon i den kommende tid får udbredt kendskabet til sig selv. I front for det nyetablerede selskab finder man Carl Johan Paulsen og Ida Marie Banke, der begge har en lang fortid som del af Meyers Køkken i Løgismose Meyers-koncernen, skriver FødevareWatch.dk.

De to har stiftet moderselskabet Table, hvor de i fremtiden vil samle forskellige aktiviteter inden for fødevarer. Udover etableringen af frokostvirksomheden søsætter de selskabet gennem en forpagtning af Banegaarden, som Aarstiderne-stifterne Søren Ejlersen og Thomas Hartung har brugt de seneste par år på at renovere, så man nu er klar til konferencer, koncerter, og arrangementer i de i alt ni bevaringsværdige lader.

Med afsæt i et større produktionskøkken på stedet, skal Noon, når verden igen åbner, stå klar til at producere bæredygtige og økologiske frokostmåltider til storkøbenhavnske virksomheder med et tvist.

Læs hele historien her.

Meyers udfordret af egne klimamål

Madkoncernen Meyers har opnået væsentlige CO2-reduktioner, men må erkende, at opgaverne er større end forventet, især på deres egne faciliteter.

Meyers vil tage næste svære skridt

Fødevareselskabet har på seks år skubbet indkøbet af nordiske bælgfrugter i kantiner voldsomt op. Nu skal historiefortællingen i spil for at få privatforbrugerne med.

Log ind