Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Da Bo Bech for nyligt meddelte, at han forlod restaurant Geist, sprang det som lidt af en bombe i restaurationsmiljøet. Den populære restaurant virkede som en fasttømret succes, der evnede at begejstre, hvad enten Bo Bech var til stede eller ej, skriver Børsen.
Men efter en række succesfulde år lukker Restaurant Geist, og genopstår som et nyt koncept med kokken Andreas Bagh som køkkenchef.
“Som bekendt meldte Bo Bech ud i sommer, at han ikke længere ønskede at være en del af Geist, derefter har vi sammen med personalet forsøgt at bibeholde Geists DNA og den stemning, der så flot er blevet leveret af personalet de sidste 10 år,” skriver Sovinos chef Torben Olsen i en pressemeddelse.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Minister: Turismen skal fylde mere i den offentlige debat
14-11-2025
-
Too Good To Go vinder frem i presset amerikansk marked
14-11-2025
-
H.C. Andersens Hus slår besøgsrekord i Odense
14-11-2025
-
Noma skifter retning og satser på produkter til forbrugerne
14-11-2025
-
Madklubben og Arla inviterer skoleklasser i køkkenet
14-11-2025
-
Københavnere kan følge historisk restaurering af Rundetårns kuppel
14-11-2025
-
Nyt hotel på vej i Nakskov med lokal investering
14-11-2025