Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Da Bo Bech for nyligt meddelte, at han forlod restaurant Geist, sprang det som lidt af en bombe i restaurationsmiljøet. Den populære restaurant virkede som en fasttømret succes, der evnede at begejstre, hvad enten Bo Bech var til stede eller ej, skriver Børsen.
Men efter en række succesfulde år lukker Restaurant Geist, og genopstår som et nyt koncept med kokken Andreas Bagh som køkkenchef.
“Som bekendt meldte Bo Bech ud i sommer, at han ikke længere ønskede at være en del af Geist, derefter har vi sammen med personalet forsøgt at bibeholde Geists DNA og den stemning, der så flot er blevet leveret af personalet de sidste 10 år,” skriver Sovinos chef Torben Olsen i en pressemeddelse.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025