Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Da Bo Bech for nyligt meddelte, at han forlod restaurant Geist, sprang det som lidt af en bombe i restaurationsmiljøet. Den populære restaurant virkede som en fasttømret succes, der evnede at begejstre, hvad enten Bo Bech var til stede eller ej, skriver Børsen.
Men efter en række succesfulde år lukker Restaurant Geist, og genopstår som et nyt koncept med kokken Andreas Bagh som køkkenchef.
“Som bekendt meldte Bo Bech ud i sommer, at han ikke længere ønskede at være en del af Geist, derefter har vi sammen med personalet forsøgt at bibeholde Geists DNA og den stemning, der så flot er blevet leveret af personalet de sidste 10 år,” skriver Sovinos chef Torben Olsen i en pressemeddelse.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA: Justering af emballageordning er et vigtigt skridt i den rigtige retning
11-09-2025
-
EuroSkills 2025: Finaledagen venter branchens talenter
11-09-2025
-
HORESTAs nye overenskomster kan nu fås online og i trykt version
11-09-2025
-
Overnatningstal: Hotellerne oplevede pæn fremgang i juli
11-09-2025
PRESSEKLIP
-
Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år
11-09-2025
-
Aabenraa undersøger muligheder for at udvide hotelkapacitet
11-09-2025
-
Fynsk luksushotel overhaler d’Angleterre på topliste
11-09-2025
-
Royal Run vækker glæde blandt hoteller
11-09-2025
-
HORESTA: Pæn fremgang i hotelovernatninger i juli
11-09-2025
-
Udland: Fald i udenlandske turisters forbrug i USA
11-09-2025