Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hotel d’Angleterre ønskede en køkkenchef med en stærk tilknytning til det franske køkken til at overtage styringen af Michelin-restauranten Marchal. De har de nu fået i form af Jakob de Neergaard.
Jakob de Neergaard har erfaring fra en række af Europas bedste restauranter, og gennem sine ni år på Søllerød Kro sikrede han både Michelin-stjerne og titlen som ”Årets Restaurant”.
”Jakob de Neergaard har et kæmpe talent for klassisk fransk madlavning. Marchal vil holde fast i sine nordiske rødder, men vi ønsker at integrere og understrege vores fokus på det franske køkken. Det er vores overbevisning, at Jakob kan løfte den opgave til perfektion,” siger Lucas Johansson, general manager, Hotel d’Angleterre.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Marriott udvider i København med opkøb af CitizenM
29-04-2025
-
HORESTA advarer mod Københavns Kommunes nye nattelivsplan
29-04-2025
-
Danske kokke- og tjenerelever henter sølv ved nordiske mesterskaber 2025
29-04-2025
-
Ruths Hotel sikrer millionoverskud trods vejrets luner
29-04-2025
-
Norske Spenn udvider med Reitan Retail – danske hotelgæster får flere fordele
29-04-2025
-
Danske Hoteller vil vokse videre med ny kapitaludvidelse
29-04-2025
-
Hvide Sande-serie skaber massiv opmærksomhed om Vestkysten
29-04-2025
-
Bornholmsk strandhotel satser på helårsturisme efter ny SKI-aftale
29-04-2025
-
Kokke og entusiaster skal dyste til DM i Bålmad
29-04-2025