Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hotel d’Angleterre ønskede en køkkenchef med en stærk tilknytning til det franske køkken til at overtage styringen af Michelin-restauranten Marchal. De har de nu fået i form af Jakob de Neergaard.

Jakob de Neergaard har erfaring fra en række af Europas bedste restauranter, og gennem sine ni år på Søllerød Kro sikrede han både Michelin-stjerne og titlen som ”Årets Restaurant”.

”Jakob de Neergaard har et kæmpe talent for klassisk fransk madlavning. Marchal vil holde fast i sine nordiske rødder, men vi ønsker at integrere og understrege vores fokus på det franske køkken. Det er vores overbevisning, at Jakob kan løfte den opgave til perfektion,” siger Lucas Johansson, general manager, Hotel d’Angleterre.

Læs hele historien her.

Direktørskifte på femstjernet luksushotel nær København

Park Lane Copenhagen i Hellerup har endnu en gang udskiftet sin direktør. Det sker blot få uger efter hotellets officielle femstjerneklassificering og tildeling af Michelin-hotelnøgle. Den nye direktør har solid erfaring fra branchen og skal nu konsolidere driften.

Log ind