Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Uden mad og drikke dur sejlerne ikke. En lille omskrivning af det kendte ordsprog har været direkte årsag til, at Dansk Sejlunion nu indgår et samarbejde med Dansk Gastronomisk Union, der står bag det danske kokkelandshold. Med et stort fokus på råvarer, den korrekte blanding af kulhydrater, proteiner og fedt skal landsholdskokkene sikre, at Danmarks dygtigste sejlere er fitte for fight, når konkurrencerne under OL løber af stablen til sommer.
”Vi ved, at den rigtige forplejning er en forudsætning for succes for vores sejlere, og derfor er samarbejdet med Dansk Gastronomisk Union helt på bølgelængde med vores ambition om at skabe de bedste forhold for vores sejlere under OL i Tokyo til sommer. Både den sociale del ved samværet om et måltid og det rent fysiologiske med den rette kost til elitefolk opfyldes ved samarbejdet med Dansk Gastronomisk Union, udtaler sportschef Thomas Jacobsen om det nye samarbejde.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025