Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Uden mad og drikke dur sejlerne ikke. En lille omskrivning af det kendte ordsprog har været direkte årsag til, at Dansk Sejlunion nu indgår et samarbejde med Dansk Gastronomisk Union, der står bag det danske kokkelandshold. Med et stort fokus på råvarer, den korrekte blanding af kulhydrater, proteiner og fedt skal landsholdskokkene sikre, at Danmarks dygtigste sejlere er fitte for fight, når konkurrencerne under OL løber af stablen til sommer.

”Vi ved, at den rigtige forplejning er en forudsætning for succes for vores sejlere, og derfor er samarbejdet med Dansk Gastronomisk Union helt på bølgelængde med vores ambition om at skabe de bedste forhold for vores sejlere under OL i Tokyo til sommer. Både den sociale del ved samværet om et måltid og det rent fysiologiske med den rette kost til elitefolk opfyldes ved samarbejdet med Dansk Gastronomisk Union, udtaler sportschef Thomas Jacobsen om det nye samarbejde.

Læs hele historien her.

Stjernekokke skal sætte turbo på dansk madturisme

Et nyt rådgivende udvalg med gastronomiske topprofiler som Rasmus Munk og Kenneth Toft-Hansen skal sikre, at dansk gastronomi i højere grad omsættes til turismevækst. Regeringen bakker op med 40,5 mio. kr.

Log ind